Контакт

Vaillant Северна Македонија

Архепископ Доситеј бр.2локал13

North 1000, Скопје

+389 2 20 30 170

Изберете тема:

Ваши контакт податоци

Вашата порака

Заштита на лични податоци

Ако имате било какви прашања или коментари во врска со Вашите личните податоци кои што тука ги давате или за повеќе информации за обработка и заштита на Вашите податоци, Ве молиме да ги погледнета и проверите нашите правила за приватност на нашата интернет страна: Правила на приватност.
Дојде до грешка. Вашето барање не е испратено. Ве молим обидете се повторно.

Ќе се погрижиме за Вашето барање

Доколку имате било какви прашања или проблем, доколку сакате да ни упатите критика или пофалба, доколку ви е потребна техничка подршка или совет, Ве молим да го пополните долу наведениот прашалник како би можеле да ве контактираме најбрзо што можеме. Можете да не контактирате и телофонски на телефонскиот број +389 2 20 30 170.

Доколку ви е потребен совет како да го замените стариот котел со нов кондензациски уред, дознајте повеќе информации тука.

Ако имате било какви прашања или коментари во врска со личните податоци кои што тука ги преземаме или за повеќе информации за обработувањето и заштитата на Вашите лични податоци, Ве молиме да ги погледнете и да ги проверите нашите Правила за приватност.