Купете сега од лидерот на пазарот. Изберете долготрајна удобност.

Префрлете се на топлинска пумпа сега за вистинско уживање и удобност во текот на целата година со нашите еко-пријателски системи за греење.

Побарајте понуда

Од историските пресвртници до иднината на греењето

Дојдете со нас на патување низ 150-годишната историја на Vaillant и откријте како продолжуваме да ја градиме иднината на греењето.

Дознајте повеќе

Vaillant е водечки европски производител и бренд кој нуди енергетски ефикасни и еколошки прифатливи системи за греење, ладење и вентилација со акцент на обновливи извори на енергија. Производниот програм опфаќа високоефикасни гасни кондензациски уредиза греење и припрема на топла вода, соларни системи, топлински пумпи, рекуператори на воздух, електрични уреди за греење и санитарна топла вода, клима уреди, радијатори како и комплетен програм за регулација.

Vaillant со своите производи и услуги посакува да ја максимизира удобноста на живеењето и на тој начин да понуди најдобро решение за своите корисници.

Изберете го лидерот на пазарот - од најдобри причини.

150 години пионерски дух

Vaillant има долга историја на внесување иновации и визионерско размислување во своите производи. И ние продолжуваме да се фокусираме на идниот напредок и одговорност за животната средина и човековата добросостојба.

Интензивно тестирање за долготраен квалитет

Ја подигнуваме веродостојноста на сосема ново ниво. Нашите топлински пумпи минуваат низ преку 300 тестови и симулации во фазата на развој. На овој начин ви обезбедуваме висока долговечност и ефикасност.

Една од најголемите сервисни мрежи

Без разлика дали со нашите сопствени технчки лица или со еден од нашите - сервисни партнери секогаш можете да бидете сигурни дека сме блиску кога е потребно - лично или on-line преку нашите сервисни апликации.

Совршениот систем за секоја куќа

Нашата широка палета на производи ви нуди долготрајни поврзани решенија од повеќе извори на енергија за сите барања и секој дом. Сите компоненти на системот се совршено усогласени и беспрекорно работат заедно.

Со Vaillant до нов кондензациски уред

Централно греење на гас - сите информации со карактеристики, предности и трошоци

Систем за далечински следење на системот за греење

Преземи контрола над времето, можностите и ефикасноста